Telefon

20/ 203-9993

Nyerges Zsolt

zsolti6791@freemail.hu

Telephely : 6758 Röszke II. körzet tanya 114.

kiállítás oldal

  Beszámoló a XLVIII. Díszmadár kiállításról.
A vezetőségi változások miatt az újonnan megválasztott vezetőségnek igen kevés ideje volt a soron következő kiállítás megszervezésére. A kiállítók és a többi madarászok és nem utolsó sorban a látogatók visszajelzéseiből halva, büszkén állíthatjuk, hogy ez a kiállítás szépen és látványosan lezajlott. Bizonyára voltak tévedéseink és hiányosságok a szervezésben, de még nekünk is tanulni kell a kiállítással kapcsolatos dolgokat. Most, mint új vezetőségi tagok és rendezők köszönjük az eddigi vezetőségnek a munkáját. Nem volt könnyű összehozni hosszú évek során egy ilyen nagy múltú egyesület kiállításait. Az örömünket beárnyékolja egy szomorú esemény.

A kiállítás megnyitása előtti napokban elhunyt Vas Sándor ennek az egyesületnek megbecsült elnöke majd tiszteletbeli elnöke és tagja. A H-21 egyesület büszke munkásságára és tisztelettel őrzi emlékét.

Mi úgy érezzük, hogy ő sosem hagy itt bennünket.

Emlékezés

Köszönetet szeretnénk mondani minden tenyésztőnek, akik megtisztelték jelenlétükkel a kiállításunkat. Nem kis fáradsággal elhozták féltve és szeretettel tenyésztett tollas barátaikat, hogy a nagyközönség megcsodálhassa őket. A bíróknak köszönjük a lelkiismeretes munkájukat. Fülöp János, Gyepes Imre, Ocskó Tibor.
A látogatóknak, hogy eljöttek megnézni a kiállításunkat. Jövőre is szeretettel várjuk őket. Köszönjük a szponzoroknak, akik segítették hozzájárulásukkal a megrendezést. És persze nem utolsó sorban az egyesületi tagoknak, akik segítették tanácsaikkal és munkájukkal a mi munkánkat. Hisz segítségük igen sokat jelentet számunkra. Mert a H-21 egyesület és az általunk rendezett kiállítások nem csak a vezetőségé, hanem minden madarászé. Legyen az egyesületi tagunk vagy nem.
A H-21 Egyesület vezetősége.               Soós Gábor  elnök